Οι αναρτήσεις μέσα από τις φωτογραφίες

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ακόμη δεν δόθηκε λύση με το θέμα των παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας στο αεροδρόμιο Μακεδονία;




Άρχισαν τα όργανα στην ΥΠΑ.

Διαβάστε παρακάτω:


Αρχίζουν να βγαίνουν στο «φως» κάποια από τα θέματα που «βγάζουν μάτι» και μαζί με τις αποχρώσεις ενδείξεις και τις ανάλογες αποδείξεις, προκαλούν πολλές και δικαιολογημένες σκέψεις και υποψίες και οδηγούν στα ανάλογα συμπεράσματα...

Είναι πολύ κοντά ο χρόνος που θα αρχίσει και ο «χορός» των αποκαλύψεων όλων αυτών που εμπλέκονται  στα θέματα, τα οποία κάποιοι με ονοματεπώνυμο τα δημιούργησαν, κάποιοι επίσης θεσμικοί υπηρεσιακοί παράγοντες τα ενέκριναν και κάποιοι άλλοι ανώτερης τάξης, πήραν την «σιωπηρή απόφαση» να τα συγκαλύψουν με επιλογή αναδρομικής ισχύος.

Όλα αυτά που καταγράφονται μέχρι σήμερα λόγω της στασιμότητάς τους αλλά και λόγω της σιωπής που επιλέχτηκε ως απάντηση σε όλα τα ερωτήματα που γεννιούνται από αυτά, «δείχνουν» και τις προθέσεις αλλά και τις διαθέσεις όλων όσων έχουν την αρμοδιότητα να  δώσουν λύση καθαρή και δίκαιη, σε όφελος της ΥΠΑ και του δημοσίου.

Το είχαμε γράψει εδώ και καιρό.

Η ΥΠΑ «πετάει» με επιλογή αυτόματου πιλότου, αφήνοντας στην τύχη τους πολλά από τα άλυτα και πολύ σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζει και το αεροδρόμιο Μακεδονία λόγω των συσσωρευμένων  προβλημάτων του, τα οποία επιδρούν αρνητικά στην απρόσκοπτη λειτουργία του είναι ένα ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί.

Διαβάστε για του λόγου το αληθές.





Δεν υπάρχουν σχόλια: